Online kurz Fotopráva - s bonusem vzor TFP smlouvy

Stále tápete v licencích? Nevíte, co dělat, když vám někdo "zcizí" vaše fotografie? Jak si správně (právně) ošetřit vztahy mezi spolupracujícími osobami? Co když mi vypomáhá při focení svatby jiný fotograf nebo pro mě svatbu natáčí? Smlouva nebo souhlas při focení osob a je v tom rozdíl?

S tímto kurzem budete „pánem“ svých autorských práv. 

Spolu s Jirkou Lízlerem z Fotka jako řemeslo jsme pro vás vytvořili kurz fotopráva, který je k zakoupení zde.  Ke kurzu si dále můžete poslechnout jeho podcastové rozšíření, které je volně dostupné zde nebo na Spotify a řešíme zde AI (umělou inteligenci) a vygenerované obrázky.

Čím se kurz liší od ostatních kurzů pro fotografy?

Jsem fotografující advokátka, tudíž právní stránku focení z pohledu fotografa řeším v praxi. V kurzu tak najdete spoustu praktických příkladů, ukázek a případových studií. Na kurzu se dále podílel Jirka, který se komerčnímu focení věnuje přes 10 let a stojí za ním práce pro klienty jako je Microsoft, Chanel, McDonald's, Marriott, Warner Bros. a další. Využila jsem také svého dotazníkového šetření, které se týkalo právních problémů profi fotografů. V neposlední řadě jsem spoustu problémových záležitostí řešila se svými klienty v advokátní praxi.

Kurz má celkem 11 lekcí, ke kterým se můžete vracet. Jako bonus jsem si pro vás připravila vzor TFP smlouvy s komentáři, které vám pomohou k užívání smlouvy v praxi. Součástí kurzu jsou malé kvízy a další pracovní materiály.

Staňte se s našim kurzem fotografem profesionálem. Z právní praxe vím, že řešení problematiky autorských práv (mimo jiné) odlišuje fotografa „hobíka“ od fotografa profesionála. Profesionál si chrání svá autorská práva. Autorská práva jsou to, co fotografům vydělává!

Nakonec vám prozradím, že jsme kurz zpracovávali několik měsíců a natáčení proběhlo ve Vrchlabí, v podhůří krásných Krkonoš.